İçeriğe geç

Manisayla Salihli Arası Kaç Km

Manisa Salihli arası kaç kilometredir?

Salihli ile Manisa arası kaç kilometre? Salihli ile Manisa arası mesafe yaklaşık 73 km’dir. Kamil Koç ile Salihli’den Manisa’ya yolculuğunuz yaklaşık 1 saat 5 dakika sürecektir.

Manisa Salihli arası kaç para?

Manisa-Salihli arası otobüs bileti fiyatları 169.00 TL’den başlıyor. Bu seferlerin ortalama bilet fiyatları ise 169 TL civarında.

Manisa Salihli otobüsleri nereden kalkıyor?

Terminalin çevresindeki Abay Bulvarı, Site Caddesi ve Kurudere Caddesi duraklarından binebileceğiniz özel halk otobüsleri Salihli’nin her semtine uğramaktadır.

Salihli Manisa Akhisar arası kaç kilometre?

Otobüs Akhisar – Salihli Akhisar ile Salihli arası mesafe 67 km olup, en hızlı servisimiz ile yolculuk yaklaşık 55 dakika sürmektedir.

Manisa ile Turgutlu arası kaç?

Turgutlu ile Manisa arası mesafe yaklaşık 32 km’dir. Kamil Koç ile Turgutlu’dan Manisa’ya yolculuğunuz yaklaşık 35 dakika ve saat sürecektir. Bu süre hava ve trafik koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Salihli’den Manisa’ya tren saat kaçta kalkıyor?

Salihli’den Manisa’ya trenle yolculuk 64.43 km uzunluğunda olup 1 saat 4 dakika sürmektedir. Günde 1 tren bulunmakta olup ilk sefer 04:58’de, son sefer ise 04:58’dedir.

Salihli Manisa arası otobüs kaç saat?

Salihli – Manisa Otobüs Seferi İbilit’te en ucuz sefer198,00 TLGünlük sefer sayısı1En ucuz firmaIsparta Petrol TurizmSalihli ile Manisa arası kaç saat?1saatEn çok sefer yapan firmaIsparta Petrol Turizm1 daha

Manisa öğrenci kaç TL?

Yakıttan personel maaşlarına kadar birçok alanda yaşanan önemli maliyet artışları nedeniyle Manisa’da tam bilet 20 TL, öğrenci bileti ise 13.25 TL olarak belirlendi. Manisa’da toplu taşıma ve ticari taksi ücretleri artan maliyetler nedeniyle güncellendi.

İzmir Salihli kaç lira?

İzmir – Salihli arası otobüs bileti arayın. Yaklaşık seyahat mesafesi: 41 km. Yaklaşık seyahat süresi: 41 dakika. Son satış 25 dakika önce. En ucuz seyahat. 140 TLDDalik seyahat sayısı. 4 seyahat noktası. 1 satır daha

Manisa Salihli otobüs kartı nereden alınır?

Manisa Ulaşım Hizmetleri Makine Sanayi ve Ticaret A.Ş. Manisakart kart basımı Şehzadeler Belediyesi giriş katındaki kart merkezinde yapılmaktadır. Kart çıkartmak isteyen vatandaşların kimlik kartlarıyla başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Salihli Alaşehir arası kaç dakika?

Salihli ile Alaşehir arası kaç kilometre? Salihli ile Alaşehir arası mesafe yaklaşık 40 km’dir. Kamil Koç ile Salihli’den Alaşehir’e yolculuğunuz yaklaşık 40 dakika ve saat sürecektir. Bu, hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişebilir.

Manisa Akhisar kaç lira?

Manisa Akhisar arası otobüs bileti ne kadar? Manisa Akhisar arası otobüs bileti fiyatları 159.00 TL’den başlıyor. Bu uçuşlar için ortalama bilet fiyatları 159 civarındadır.

Manisa Salihli Trabzon arası kaç saat?

Salihli-Trabzon arası toplam mesafe 1309 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 19 saat sürmektedir.

Salihli Akhisar kaç TL?

Salihli Akhisar arası otobüs bileti ne kadar? Salihli Akhisar arası otobüs bileti fiyatları 259.00 TL’den başlıyor. Bu uçuşlar için ortalama bilet fiyatları 259 civarındadır.

Manisa Salihli Denizli arası kaç saat?

Salihli-Denizli arası otobüs yolculuğu ortalama 2 saat 29 dakika sürmektedir.

Salihli Alaşehir arası kaç dakika?

Salihli ile Alaşehir arası kaç kilometre? Salihli ile Alaşehir arası mesafe yaklaşık 40 km’dir. Kamil Koç ile Salihli’den Alaşehir’e yolculuğunuz yaklaşık 40 dakika ve saat sürecektir. Bu, hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişebilir.

Salihli’nin nüfusu kaç 2024?

Salihli, Manisa ilinin bir ilçesi ve belediyesidir. Alanı 1.359 km2’dir ve nüfusu 165.182’dir (2023). Antik Lidya başkenti Sardis ve Daldis kasabası, Manisa ilinin bir ilçesi ve belediyesi olan Salihli’de yer almaktadır. Alanı 1.359 km2’dir ve nüfusu 165.182’dir (2023).

Manisa Merkez Manisa Kula arası kaç km?

Kula, Ege bölgesinin en büyük yerleşim yeri olan İzmir’e 147 km, Manisa şehir merkezine ise 118 km uzaklıktadır. İlçenin tam coğrafi konumu 28° 68′ kuzey enlemi ile 38° 53° doğu boylamı arasında olup deniz seviyesinden yüksekliği 720 m’dir.

Akhisar Manisa arası kaç kilometredir?

Manisa ile Akhisar arası kaç kilometredir? Manisa ile Akhisar arası mesafe yaklaşık 50 km’dir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir